آقای دکتر حاجی زاده در لیست 1% دانشمندان برتر ISI قرار گرفتند

بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران در لیست 1% دانشمندان برتر ISI قرار گرفتند.

بر اساس اعلام اسامی 1% دانشمندان برتر ایرانی توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، نام 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران به نام های دکتر جهانبخش رئوف و دکتر رضا اوجانی از دانشکده شیمی، دکتر حسین جعفری و دکتر مصطفی اسلامی از دانشکده ریاضی و دکتر اکبر حاجی‌زاده مقدم از دانشکده علوم پایه (گروه زیست شناسی) در لیست اعلام شده، قرار دارند.

شناسایی و معرفی پژوهشگران یک درصد برتر در حوزه‌های موضوعی مختلف با استفاده از داده‌ها و تحلیل‌های پایگاه WOS و شاخص‌های اساسی علم (ESI) صورت می‌پذیرد. در این راستا، تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش‌های محققان دنیا در 10 سال اخیر شمارش شده و محققان در رشته های موضوعی طبقه‌بندی می‌شوند. سپس این فهرست براساس تعداد استنادهای دریافتی به صورت نزولی مرتب‌سازی شده و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می‌شوند.

١٣:٥٦ - 1397/09/19    /    شماره : ١٩٢٦٧    /    تعداد نمایش : ٢٥٧