درخشش فارغ التحصیلان رشته فیزیک دانشکده در کسب رتبه اول و دوم آزمون کارشناسی ارشد

.

بنا بر اعلام نتایج آزمون سراسری دوره های کارشناسی ارشد توسط سازمان سنجش، فارع التحصیلان رشته فیزیک دانشکده علوم پایه علاوه بر کسب رتبه های عالی در آزمون کارشناسی ارشد فیزیک، درخشش خوبی در رقابت برای قبولی در رشته های مرتبط دیگر را داشته اند. ازجمله آقایان میلاد دلاوری و مجید اسلامی (فارغ التحصیلان ورودی سال 1392 رشته فیزیک) به ترتیب با کسب رتبه های اول و دوم دوره کارشناسی ارشد فیزیک دریا موفق به کسب افتخاری دیگر برای دانشگاه مازندران شده اند.

لازم به ذکر است کسب رتبه های دو رقمی در رشته فیزیک برای تعدادی از فارغ التحصیلان رشته فیزیک، امکان ادامه تحصیل در هر یک از گرایش های دیگر فیزیک در دانشگاه های معتبر تهران و کشور را برای این عزیزان فراهم کرده است. در پایان مسئولین دانشکده علوم پایه و دانشگاه مازندران آرزوی موفقیت برای تمامی فارغ التحصیلان دانشگاه مازندران را دارند.

١٦:١١ - 1397/03/20    /    شماره : ١٧٣٧٠    /    تعداد نمایش : ٦٧٥