برگزاری آیین نکوداشت روز کارمند در دانشگاه مازندران

آیین نکوداشت هفته دولت و روز كارمند، صبح روز شنبه 6 شهریور ماه با حضور مسئولان دانشگاهی و با شرکت باشکوه کارمندان دانشگاه مازندران در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه، معاونان، مشاوران، روسای دانشکده ها، مدیران ستادی، سایر مسئولان دانشگاهی و با شرکت باشکوه کارمندان دانشگاه مازندران برگزار گردید، ضمن تجلیل از تعداد 33 نفر از کارمندان نمونه دانشگاه، از تعداد 16 نفر از کارمندانی که در یک سال اخیر به کسوت بازنشستگی نایل گردیدند نیز تقدیر به عمل آمد و از خانواده های همکارانی که در یک سال گذشته به رحمت حق شتافتند نیز قدردانی شد.

در این مراسم سرکار خانم مولود باقری به عنوان کارمند نمونه دانشکده معرفی و از ایشان قدردانی گردید.. دانشکده علوم پایه ضمن عرض تبریک به ایشان آرزوی تندرستی و موفقیت روزافزون برای ایشان دارد.

١٤:٠٦ - 1395/06/06    /    شماره : ١٠٥٩٧    /    تعداد نمایش : ١٢٨٨